Kuinka jäljittää Gmail-sähköpostitili?

Kun Gmail päivitettiin sitten verkkopohjaisella sähköpostilla, sen palvelu oli saatavilla vain niille, jotka kutsuttiin käyttämään kyseistä palvelua. Nykyään tämä sähköpostipalvelu on ilmainen kaikille, jotka haluavat sitä käyttää, ja siitä on myös tullut yksi tunnetuimmista ilmaisista verkkopohjaisista sähköpostipalveluista. Se on mahdollista sen valtavan tallennustilan ja lisäominaisuuksien, kuten POP3 ja chat, ansiosta. Tietysti Gmail on hyvin lähellä kyberhyökkääjiä, ja kuten muutkin verkkopohjaiset sähköpostit, palvelut ovat tunnettuja niiden keskuudessa, jotka käyttävät sähköpostia lähettämällä kutsuttomia ärsyttäviä tai ärsyttäviä viestejä muille. Soita vain Gmailin tukinumeroon saadaksesi apua asiantuntijoilta.

Joskus saat tietää, että saat ärsytettyä ja ei-toivottua sähköpostia Gmail-osoitteesta. No, siinä tapauksessa on olemassa vaiheita, joita voit suorittaa selvittääksesi kuka on lähettänyt sinulle sähköpostin ja saada heidät lopettamaan.

Ensinnäkin, käytä käänteistä sähköpostihakua, jonka Gmail tarjoaa itse. Tämä johtuu siitä, että Gmaililla on melko kätevää etsiä omia sähköpostitietueitaan kuin saada heidät paljastamaan tiedot ulkopuoliselle lähteelle. Jos olet Gmail-käyttäjä, sinulla saattaa olla myös luottamusta kuin "ulkopuolisena" sähköpostitilin haltijana. Yritä sitä varten käyttää Gmailin käänteistä sähköpostin hakujärjestelmää nähdäksesi, minkälaisia tietoja voit paljastaa sähköpostiosoitteeseen liittyvästä identiteetistä, joka on lähettänyt sinulle ärtynyttä ja ei-toivottua sähköpostia.

Jos sähköpostit tuntuvat yksilöllisesti haitallisilta, voit harkita ammattilaisen palkkaamista suorittamaan käänteinen sähköpostihaku sinulle. Gmail houkuttelee tietoverkkorikollisia, koska Gmail repii lähettäjien IP-tiedot otsikosta. Siksi Internet-seuraaja uskoo, ettei häntä voida tunnistaa otsikkojäljestä.

No, on oikein, että Gmail-sähköpostin otsikkotiedot ovat hyödyttömiä henkilöllisyyden jäljittämiseksi. Tämä ei tarkoita sitä, että Gmail-sähköpostin lähettäjää on mahdotonta löytää ja löytää. Joka kerta, kun henkilö käyttää Internetiä tai kirjautuu verkkopalveluun ja antaa sitten sähköpostiosoitteensa, hän jättää jäljen, joka voidaan jäljittää tai jäljittää lähettäjälle. Ammatillinen etsivä on kehittänyt vuosien resursseja ja lähteitä saadakseen nämä tiedot, jotka eivät ehkä ole tavallisten ihmisten käytettävissä.

Siellä on myös jotain, joka tunnetaan nimellä "syvä verkko", ja Google-haku ei pääse näihin tietoihin, mutta se on kokenut etsivä, joka on vuosien ajan suunnitellut vaiheita hakeakseen näitä verkkoalueita. Joten Gmail-tili voi olla kovempi kuin keskimääräinen käänteinen sähköpostihaku. Mutta ammattilaisten ei ole koskaan mahdotonta jäljittää sähköpostiosoitetta. No, voit olla yhteydessä teknisten asiantuntijoiden kanssa Gmail-asiakaspalveluun saadaksesi välitöntä apua tarvittaessa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. *