Lenovo teknisen tuen numero Suomi

Maksuttomat numerot: +358-374118506

Ota yhteyttä meihin saadaksesi Lenovo-teknistä tukea.

Vastuuvapauslauseke: Olemme kolmannen osapuolen teknisen tuen ja palveluntarjoajan yritys, joka ei ole sidoksissa mihinkään yritykseen tai tuotemerkkiin. Tarjoamme asiakastukea suomalaisille käyttäjille ja myymme myös liittymäpohjaisen lisätakuun tietokoneille / kannettaville tietokoneille ja muille laitteille. Numeromme on maksuton koko Suomessa, mutta palvelumme ovat maksullisia, jos valitset ne.

Löydä ratkaisuja yleisiin teknisiin ongelmiin kaikessa Lenovo-laitteessasi | Lenovo asiakaspalvelu Suomi

Lenovo on kiinalainen monikansallinen teknologiayritys, jolla on maailman johtava asema PC-markkinoilla. Se on innovatiivinen, edistyksellinen ja maineikas, muodostettu tuloksena, kun Lenovo-konserni osti IBM Personal Computing -divisioonan. Syynä siihen, että yritys on saavuttanut maailmanlaajuisen suosion ja johtajuuden, on se, että se valmistaa ja markkinoi huippuluokan, luotettavia, kohtuuhintaisia, korkealaatuisia tietokonetuotteita, reagoivaa Lenovo asiakastukea ja lisäarvoa tarjoavia ammatillisia palveluita, jotka tarjoavat käyttäjilleen maailmanlaajuisesti, älykkäämmillä tavoilla tulla kilpailukykyiseksi ja tuottavaksi.

Lenovon valmistamat tuotteet eivät ole liian kalliita, ja niissä on paljon hienoja ominaisuuksia niin alhaisella nopeudella. Vuosien varrella yritys on tuonut markkinoille useita älypuhelimia ja tietokoneita, jotka ovat korkealaatuisia ja niissä on olennaiset ominaisuudet. Nöyrästä alusta alkaen Lenovosta on tullut yritys, jota pidetään tällä hetkellä maailman suurimpana tietokoneiden valmistajana.

Yhtenä markkinoiden tunnetuimmista yrityksistä on omat etuisuutensa. Lenovon kannettavia tietokoneita ja puhelimia myydään kuin leivonnaisia. Ihmisistä ympäri maailmaa on tullut heidän fanejaan, olipa kyse sitten Yhdysvalloista tai Euroopasta, vaatimukset nousevat joka puolelta. Mutta niiden laitteissa on joitain yleisiä ongelmia, joista käyttäjät ovat todistaneet - näppäimistöongelma, ylikuumenemisongelma, emolevyongelma, mikrofoni ei toimi, kamera pysähtyy äkillisesti, ei pysty asettamaan tarkkuutta jne.

Nämä ongelmat ovat nähtävissä sekä Lenovon kannettavissa että älypuhelimissa. Mutta hyvä Lenovo asiakaspalvelukeskus ratkaisee ne helposti, joten ei ole syytä huoleen!

Mitkä ovat yleisimmät ongelmat, joihin Lenovon käyttäjät kohtaavat?


Lenovon kasvua, joka tunnetaan virallisesti nimellä Legend, on vauhdittanut voimakas kysyntä Kiinassa ja muilla kehittyvillä markkinoilla. Sen tavoitteena on tulla globaaliksi brändiksi tuomalla markkinoille uusia tuotteita, päivittämällä vanhoja ominaisuuksia, rakentamalla maailmanlaajuinen jakelujärjestelmä ja kuluttamalla paljon rahaa.

Siitä huolimatta tekniset ongelmat ovat jotain, jota ei voida välttää elektronisilla esineillä. Lenovon tekninen tuki on saanut käyttäjiltä paljon puheluita ja viestejä vuosien varrella, pyytäen ratkaisuja joihinkin Lenovo-laitteiden teknisiin ongelmiin. Joten olemme laatineet luettelon näistä ongelmista.

Jos sinäkin olet näiden ihmisten joukossa, joilla on tai on edessään näitä ongelmia, voit soita Lenovon tekniseen palveluun ja löytää ratkaisuja ongelmiin nopeasti.

 • Wi-Fi-yhteyden menetys
 • Akku ei toimi
 • Koti-painike ei toimi
 • Kamera tai video ei tallennu
 • Lenovo ThinkPad Type-C -ongelmat
 • Päivitysten ja virheiden puute
 • Ylikuumenemisongelmat
 • Näppäimistö ei toimi
 • Hiiriä ei voi yhdistää
 • Emolevyn ongelmat
 • Kannettavan tietokoneen näyttö vilkkuu tai vilkkuu
 • Sovelluksia ei voi asentaa tai päivittää
 • Kamera ei toimi päivityksen jälkeen
 • Käyttöliittymä (UI) muuttuu automaattisesti
 • Puhelin tai kannettava tietokone roikkuu tai kaatuu liikaa
 • Kannettava tietokone ei käynnisty epäonnistuneen ohjaimen asennuksen jälkeen
 • Aktivointivirhe puhtaan asennuksen jälkeen
 • Jopa hyvät RAM-puhelimet eivät pysty suorittamaan suuren tallennustilan pelejä.

Lenovon asiakastuki tiimimme on omistautunut ratkaisemaan kaikki edellä mainitut ongelmat. Jos sinulla on vaikeuksia lukuun ottamatta mainittuja, voit soita Lenovo tuki numero +358-374118506 henkilöstölle ja saada varmaa apua nopeasti.

Kuinka ottaa yhteyttä Lenovon asiakaspalveluumme?


Pyrimme Lenovo teknisen tuen palveluksessa ympäri vuorokauden tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua mahdollisimman lyhyessä ajassa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, live-chatissa tai soita Lenovo tukinumeroon. Heti kun otat yhteyttä meihin, me nimitämme teknikon ongelmaasi, joka yrittää ratkaista sen mahdollisimman pian.

Lenovo-tuen teknikomme ovat koulutettuja, koulutettuja ja kohteliaita henkilöitä, jotka työskentelevät saavuttaakseen korkeimman asiakastyytyväisyystason. Heillä on vuosien kokemus omasta alaltaan, joka on tehnyt heistä ammattilaisia käsittelemään kaikenlaisia Lenovo-laitteisiin liittyviä teknisiä ongelmia. He ovat työnsä vuoksi yksi markkinoiden parhaimmista Lenovo asiakaspalvelu, joten sinun ei pitäisi olla toisia ajatuksia ennen kuin otat heihin yhteyttä.