Dell teknisen tuen numero Suomi

Maksuttomat numerot: +358-374118506

Ota yhteyttä meihin saadaksesi Dell-teknistä tukea.

Vastuuvapauslauseke: Olemme kolmannen osapuolen teknisen tuen ja palveluntarjoajan yritys, joka ei ole sidoksissa mihinkään yritykseen tai tuotemerkkiin. Tarjoamme asiakastukea suomalaisille käyttäjille ja myymme myös liittymäpohjaisen lisätakuun tietokoneille / kannettaville tietokoneille ja muille laitteille. Numeromme on maksuton koko Suomessa, mutta palvelumme ovat maksullisia, jos valitset ne.

Opi korjaamaan Dell-tuotteiden tekniset ongelmat | Dell asiakaspalvelu Suomi

Jos olet kannettava tietokone, sinun on oltava tietoinen Dell-kannettavista tietokoneista, jotka ovat yksi yrityksen eniten myytyjä tuotteita. Dell-yritys on ollut markkinoilla jo kauan ja sillä on ollut merkittävä vaikutus PC-markkinoihin. Se tunnetaan alun perin PC-tuotteiden tuottamisesta, ja tarjoaa nyt erilaisia ohjelmistoja, pilvivarastoja, infrastruktuuria ja tietoturvaratkaisuja laitteistotuotteiden lisäksi. Jos Dell-tuotteesi lakkaavat toimimasta, ota vain yhteyttä meihin Dell-teknisen palvelunumerolla.

Monikansallinen yritys myy, korjaa ja tukee tietokoneita sekä niihin liittyviä tuotteita ja palveluita. Se harjoittaa henkilökohtaisten tietokoneiden, tiedontallennuslaitteiden, kameroiden, tulostimien, MP3-soittimien, ohjelmistojen, verkkokytkimien, tietokoneiden oheislaitteiden ja muiden valmistajien rakentamien elektronisten tuotteiden myyntiä. Jos et jo tiedä, se on suurin tietokoneiden myyjä maailmassa. Jos Dell-tuotteesi eivät toimi milloin tahansa, voit soittaa Dell-asiakaspalvelunumeroon.

Dell valmistaa myös tuotteilleen latureita. Nämä laturit ovat tyyppiltään parhaita, koska niillä on kyky ladata kannettavia tietokoneita nopeimmin. Dell on epäilemättä suosituin kotitietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden tarjoaja pienille ja suurille yrityksille. Joskus ne lakkaavat toimimasta sujuvasti ja olet tilanteessa, jossa olet avuton. Tällaisissa valitettavissa olosuhteissa voit ottaa yhteyttä Dell-tekniseen tukeen, joka työskentelee ympäri vuorokauden ympäri ongelmien ratkaisemiseksi.

Vaikka Dell-tuotteet on rakennettu erinomaisella laadulla, he kohtaavat silti joitain yleisiä teknisiä ongelmia, jotka usein käyvät läpi kaikissa elektroniikkatuotteissa. Nämä ongelmat voidaan korjata Dell-tuella lyhyessä ajassa.

Dell-käyttäjien kohtaamat yleiset tekniset ongelmat


Monet Dell-käyttäjät ovat ilmoittaneet kohtaavansa tuotteidensa, kuten näytön, pimeneminen, tietokone jäätyy tai ei latautu, koska se ei pysty asentamaan tiettyjä ohjelmistoja jne. Dell-asiakastuki tiimimme voi ratkaista nämä ongelmat nopeasti.

Tarkastellaan joitain yleisiä teknisiä ongelmia, joihin Dell-käyttäjät kohtaavat:

 • Musta ruutu virhe
 • Kannettava tietokone ei käynnisty
 • Ohjelmisto-ongelmat
 • Järjestelmä toimii liian hitaasti
 • Järjestelmä ei horrosta
 • Virtajohtoa ei voi kytkeä
 • Tietokone ei käynnisty
 • Verkkokamera ei toimi
 • Ei tunnista CD-levyjä
 • Ääni lakkaa toimimasta yhtäkkiä
 • Tietokone kaatuu tyhjäkäynnillä
 • Tietokone kaatuu lepotilassa
 • Ulkoinen mikrofoni ei toimi
 • Word ja PowerPoint eivät toimi toisinaan
 • iOS-järjestelmän päivitysongelmat
 • Verkkolaite lakkaa toimimasta
 • Integroitu näytönohjain ei sulkeudu
 • Tiettyjä ohjelmistoja ei voi asentaa

Palvelumme on täynnä asiantuntevia ja asiantuntevia ihmisiä, joilla on vuosien kokemus tällä alalla. Jos kohtaat laitteidesi ongelmia, ota meihin yhteyttä vain Dell-asiakaspalvelumme kautta.

Kuinka ottaa yhteyttä Dell-asiakaspalveluumme?


Jos epäilet, että Dell-tuotteessasi on laitteistovika, olet oikeassa paikassa!

Jos äskettäin ostettu tai vuotta vanha Dell-tuote ei toimi kunnolla ja tarvitset apua sen käynnistämisessä, on aika ottaa apua Dell-asiakastuki tiimiltämme ja korjata se.

Voit ottaa yhteyttä Dell-teknisen palvelu tiimimme kirjoittamalla meille sähköpostitse tai live-chatissa. Tarjoamme asiakkaillemme myös palveluita Dell teknisen tuen numerolla, joka on käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri tarjoamaan sinulle välittömiä ratkaisuja. Dell-tukipalvelumme tarjoavat diagnostiikka- ja korjauspalveluita Dell-tuotteille. Tiimimme tarjoaa asennus- ja määritysohjeita tuotteillesi ja kattavan online-ohjeen sähköpostitse, verkossa ja chat-tuella teknikon kanssa.

Jos haluat ottaa yhteyttä Dell-tekniseen tukeen, käy vain verkkosivustollamme ja saat oikean online-avun. Verkkotuki voi ratkaista monet ongelmat nopeasti ilman, että tarvitsee odottaa insinöörin korjaamaan sen.

Jokaista yhteyttä varten Dell-asiakastuki henkilöstömme on koulutettu suorittamaan prosessi nopeimman mahdollisen ratkaisun varmistamiseksi. Kun teknikomme on vahvistanut huollon tarpeen, se varataan mahdollisimman aikaisin. Soita vain meille, ilmoita ongelmasi ja jätä loput meille!