s G Suite-tukinumero Suomi +358-236192903
Gsuite tekninen tuki

Valitse ilmainen numero +358-236192903

Ota yhteyttä meihin saadaksesi Gsuite-teknistä tukea.

Vastuuvapauslauseke: Olemme kolmannen osapuolen teknisen tuen ja palveluntarjoajan yritys, joka ei ole sidoksissa mihinkään yritykseen tai tuotemerkkiin. Tarjoamme asiakastukea suomalaisille käyttäjille ja myymme myös liittymäpohjaisen lisätakuun tietokoneille / kannettaville tietokoneille ja muille laitteille. Numeromme on maksuton koko Suomessa, mutta palvelumme ovat maksullisia, jos valitset ne.

Soita G Suite-asiakaspalveluun nyt ja poistu huolesta

G-Suite on pilvipohjainen tietotekniikkaohjelmisto, jonka on kehittänyt Google. Sen avulla voit vakuuttaa henkilökohtaiset ja yritystarpeesi. Se on joukko maksettuja versiosovelluksia, mukaan lukien kalenteri, pilvitallennus, Dokumentit, laskentataulukot ja PowerPoint. Sitä voidaan hallita kaikille käyttäjille yhden järjestelmänvalvojan kautta edistyneiden turvallisuus- ja räätälöintien avulla. Se antaa sinulle ammattimaisia sähköpostivideoita, kokouksia, keskusteluja ja paljon muuta. Kaikkiin työkaluihin pääsee käsiksi mistä tahansa laitteesta, kuten iOS, Android, Windows, Mac tai Linux. Sen tarkoituksena on asettaa kaikki yritysohjelmat ja sovellukset yhdeksi alustana, jota voidaan hallita helposti minkä tahansa laitteen avulla. Siinä on paljon yksityisyyden suojaavia ominaisuuksia, joiden avulla voit helposti hallita ja käyttää muiden käyttäjien tietoja. Se antaa sinun ja tiimisi työskennellä yhdessä asianmukaisen koordinoinnin ja keskittymisen kanssa erittäin alhaisin kustannuksin.

Teemme kokemuksestasi paremman G Suite -sovelluksen avulla

G Suite -sovelluksen parhaiden palveluntarjoajien hankkiminen on vähän vaikeaa. Jos etsit sitä myös, niin haku loppuu tähän. Me G Suite tuki on luotettavin palveluntarjoaja G Suite -sovellukselle, koska meillä on ryhmä, joka on täynnä päteviä ja kokeneita teknisiä asiantuntijoita, jotka tarjoavat varmasti parhaan ratkaisun yhteyden luomiseen tämän hämmästyttävän alustan kanssa ja hallitaksesi yritystäsi kunnolla. Katso joitain G Suiten hämmästyttävistä ominaisuuksista:

Pidä ja jaa pilven kautta: G Suiten avulla voit tallentaa tiedostosi Internet-pohjaiseen pilvitallennustilaan, joka antaa sinun käyttää missä tahansa ilman sisäistä laitteen tallennusta. Voit jakaa muokkausoikeudet nopeasti vain jos haluat. Muokatut tiedostot tallennetaan nopeasti asemaan.

Turvallinen: Se tarjoaa niin monia turvaominaisuuksia, joiden avulla voit suojata tietosi, kuten kaksivaiheinen vahvistus ja laitteen hallinta. Jos olet järjestelmänvalvoja, voit estää minkä tahansa laitteen milloin tahansa suojataksesi tietojasi ei-toivotulta käytöltä.

Tarjoukset reaaliajassa: Useat ihmiset voivat työskennellä saman asiakirjan kanssa samanaikaisesti, mikä antaa mahdollisuuden nähdä muiden ihmisten työskentelyn ja antaa neuvoja sisäänrakennettujen keskustelujen avulla ja lisätä kommentteja.

Rajoittamaton tallennustila: G Suite basic tarjoaa 30 Gt pilvipohjaista tallennustilaa, ja yrityksellä on rajoittamaton tallennustila tallentaaksesi yritystietosi turvallisesti.

Ei laitevelvoitetta: Voit käyttää ja muokata asiakirjojasi millä tahansa matkapuhelimellasi, tablet-laitteella, kannettavalla tietokoneella, tietokoneella ja mistä tahansa.

Yleisiä kysymyksiä voi tulla keksimään G Suite

  • Laajennus ei muutu google-palveluissa
  • Palvelua ei voi ottaa käyttöön
  • Tapahtuman omistajaa ei voi vaihtaa kalenterissa
  • Google Plus Chrome -laajennus ei toimi
  • Tietojen vienti ei tue
  • Annetaan laskutuksen ja maksun yhteydessä jne.

Ota yhteyttä G Suite tuki johtoon saadaksesi apua ongelmaasi ja anna meidän ratkaista se juuri nyt. G Suite asiakaspalvelu numero avulla pääset eroon kaikista tällaisista G suite -sovelluksen numeroista, jotta G Suite -kokemuksesi olisi parempi joukkueemme kanssa. Olemme vain puhelun päässä sinusta. Autamme asiakkaitamme siten, että he eivät koskaan kohtaa mitään näistä asioista eivätkä unohda palveluamme. Saat välitöntä apua tiimimme live-chat-tuesta pestäväsi huolet pois.