Luottamuspalveluun, laatu, johon voit luottaa, hinta, johon voit luottaa

Maksuttomat numerot: +358-374118506

Olemme maailmanlaajuisesti tunnustettu teknisen tuen yritys, jolla on korkein reagointikyky ja vastuuvelvollisuus.

Vastuuvapauslauseke: Olemme kolmannen osapuolen teknisen tuen ja palveluntarjoajan yritys, joka ei ole sidoksissa mihinkään yritykseen tai tuotemerkkiin. Tarjoamme asiakastukea suomalaisille käyttäjille ja myymme myös liittymäpohjaisen lisätakuun tietokoneille / kannettaville tietokoneille ja muille laitteille. Numeromme on maksuton koko Suomessa, mutta palvelumme ovat maksullisia, jos valitset ne.

Email Tuki

Kuinka jäljittää Gmail-sähköpostitili?

Kun Gmail päivitettiin sitten verkkopohjaisella sähköpostilla, sen palvelu oli saatavilla vain niille, jotka kutsuttiin käyttämään kyseistä palvelua. Nykyään tämä sähköpostipalvelu on ilmainen kaikille, jotka haluavat sitä

Jatka lukemista

Kuinka suodattaa lukemattomat sähköpostit Gmailissa?

Gmail-sähköpostipalvelusta on ajan myötä tullut hyvin yleinen kotitalouden nimi kybermaailmassa, ja se vaatii enää minkäänlaista esittelyä, koska toistaiseksi melkein jokainen Internet-käyttäjä käyttää Gmail-sähköpostipalvelua vain helppoon sähköpostinvaihtoon.

Jatka lukemista

Miten Hotmail-salasana palautetaan?

Microsoftin salasanat ovat arkaluontoisia, ja heidän tilinsä ovat erittäin hyödyllisiä käyttäjille, koska suuri osa väestöstä yleensä käyttää Microsoftin sähköpostitilejä. Myös Hotmailille Microsoft Outlook on Hotmailin vastuullinen ja virallinen sähköpostin tarjoaja.

Jatka lukemista