Miten Hotmail-salasana palautetaan?

Microsoftin salasanat ovat arkaluontoisia, ja heidän tilinsä ovat erittäin hyödyllisiä käyttäjille, koska suuri osa väestöstä yleensä käyttää Microsoftin sähköpostitilejä. Myös Hotmailille Microsoft Outlook on Hotmailin vastuullinen ja virallinen sähköpostin tarjoaja. Saatat joutua vaihtamaan tilisi salasanan, jos et ole kirjautunut sisään pitkään tai olet unohtanut salasanasi jotenkin. Ei ole myöskään turvallista pitää salasana samana ja toistua pitkään, joten sen palauttaminen on hyödyllinen kaikin tavoin. Sinun on käytettävä Outlookin virallista verkkosivustoa kaikkien Hotmail-tilien salasanojen palauttamiseen. Hotmail-asiakastuki tiimimme opastaa sinut varmennusvaiheiden läpi.

Vaiheet Hotmail-salasanan nollaamiseksi ovat:


  • Siirry selaimesi Outlook-kotisivulle ja siirry itsesi kirjautumissivulle.
  • Löydät “Aloita” -kuvakkeen, jota sinun on napsautettava, jos et ole vielä avannut Outlookia.
  • Se pyytää sinua antamaan sähköpostiosoitteesi, antamaan Hotmail-tunnuksesi ja napsauttamalla ”Lisää tili”, joka vie sinut edelleen salasanan syöttösivulle.
  • Sen ruudun alapuolelle, johon sinun on annettava salasana, löydät ”Unohdin salasanani” -kuvakkeen, napauta vieressä jatkaaksesi kuvaketta.
  • Sitten saat varmennusmerkkiruudun, johon sinun on kirjoitettava sen alla näkyvät merkit. Varmista, että syötit sen oikein, koska siinä on kirjainkoot. Paina ”Seuraava”.
  • Valitse palautusvaihtoehto joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi kautta. Tämä riippuu täysin tiedoista, jotka olet antanut tilisi tekemisen yhteydessä. Jos et ole antanut varapuhelinnumeroa, se näyttää vaihtoehdon kirjoittaa vain sähköpostitunnus. Jos et ole antanut mitään varmuuskopiotietoja, sinun on käytettävä vaihtoehtoa "Minulla ei ole mitään näistä". Sitten se kysyy varmuuskopiosähköpostia, joka sinun on kirjoitettava ja noudatettava näytön ohjeita.
  • Kun olet valinnut ensisijaisen varmuuskopiovaihtoehdon, kirjoita sähköpostiosoite tai puhelinnumero ja kosketa “Lähetä koodi” -painiketta.
  • Hanki vahvistuskoodi sähköpostiisi tai puhelinnumeroosi ja kirjoita se oikein ja jatka “Seuraava”. Jos kaikki menee hyvin, tämä vie sinut salasanan palautussivulle.
  • Kirjoita uusi ja vahva salasanasi. Napsauta Seuraava.
  • Kirjaudu sisään uudella salasanallasi ja sähköpostiosoitteellasi ja se on se.

Hotmail tekninen tuki on ollut johdonmukaista auttaa kaikkia tämän sähköpostipalvelun käyttäjiä ja ratkaista heidän tekniset ongelmansa heti. Sinun tarvitsee vain soita Hotmail-tukinumeroon ja saada näkyviä ratkaisuja silloin tänne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. *